Taller team building de cocteleria, l’última tendència en empreses

Cada vegada més companyies aposten per organitzar activitats team building per potenciar el treball en equip, així com estimular la creativitat i el rendiment de cada un dels empleats. 

A Gintonic.cat ens sumen a aquesta tendència i us proposem tallers team building de cocteleria per empresa. Líders en els esdeveniments de barra lliure, reforcem la unió dels grups ensenyant a preparar en equip un gintònic, un mojito o qualsevol altre còctel que després haurà de passar per l’avaluació d’un exigent jurat. La diversió està assegurada!

 

Origen del team building

Malgrat aquest terme pugui semblar nou, el 1920 l’escriptor i sociòleg William McDougal ja va parlar al seu llibre The Group Mind sobre la importància que té per un negoci formar equips de treball i de quines són les condicions i tècniques apropiades per aconseguir la connexió entre els diferents membres. Anys més tard, el sociòleg i psicòleg australià Elton Mayo va demostrar que quan un obrer se sent bé, és molt més productiu.

Qui hauria pensat en aquell moment que, quasi un segle més tard, el team building es convertiria en una de les eines clau en la resolució de conflictes i en la cohesió de totes les persones que conformen una empresa. 

 

Per què un taller de cocteleria?

I vosaltres? Sou empresaris i teniu experiència en aquest tipus d’activitats? O encara no heu fet el pas? A continuació us donem algunes raons per contractar el nostre taller de cocteleria, una bona opció perquè els treballadors desconnectin després d’una sessió de treball o per acabar un sopar d’empresa aprenent a fer adequadament un còctel:

 

  • Dóna nocions per elaborar còctels com autèntic bàrmans
  • És una activitat divertida i que facilita la comunicació
  • Potencia el treball en equip
  • Millora la confiança entre els companys de feina
  • Defineix els rols, identificant els punts forts i febles del grup, i promovent el lideratge.
  • Reforça el sentiment de pertinença a l’empresa
  • Impulsa la creativitat 

 

Buscant el Màster xef de caipirinhas de Desigual

Una de les darreres companyies que han contactat amb Gintònic.cat per muntar un taller team building de cocteleria ha sigut Desigual.

El divendres 25 d’octubre, al més pur estil del popular concurs Master Chef de TVE, vam explicar als assistents què era la caipirinha, com s’elabora i quines variables té. A més, vam habilitar taules plenes de fruites i licors perquè tots poguessin fer experiments.

Els treballadors, dividits en dotze equips, de deu persones cadascun, van haver de designar un líder per cada grup que s’havia d’encarregar de decidir els ingredients i de comunicar quin tipus de caipirinha farien. A partir d’aquí, cada equip va disposar de 15 minuts per presentar la seva versió de la beguda brasilera com uns autèntics cambrers professionals.

Un jurat, format per tres membres de Gintònic.cat i els líders de cada grup, van concedir premis a la creativitat, a la millor caipirinha i a la decoració.

El taller va entusiasmar a tots els participants. A part de desconnectar de la rutina i de passar una bona estona, van aprendre a col·laborar junts per crear la millor caipirinha, van aguditzar l’enginy per sorprendre el jurat, van poder reconèixer les seves limitacions i les seves fortaleses, i van sentir-se part de l’empresa.

 

Oferta d’activitats per tothom a Gintònic.cat

Els tallers de team building són només una de les moltes activitats que Gintònic.cat organitza com empresa de càtering de cocteleria per casaments, esdeveniments o festes.

La qualitat dels nostres còctels, la professionalitat dels nostres bàrmans i les nostres elegants barres fan que el nostre servei de barra lliure sigui únic. Ens entusiasma la nostra feina i ens agrada poder compartir amb tothom l’apassionant món de la cocteleria. Per això, proposem tallers, tant a grups particulars com a empreses, en el lloc que el client decideixi. Us animeu?