Gintònic.cat neix l’any 2009 amb l’objectiu de fer realitat el somni de Jordi Millan, oferir productes i serveis exclusius d’alta cocteleria en qualsevol espai.

Jordi Millan és Enginyer agrònom però la seva passió cap a la cocteleria el portà a formar-se en cocteleria clàssica de la mà d’un dels barmans de major prestigi del país, en Josep Mª Gotarda. A dia d’avui, és propietari de les cocteleries Glaç, assessor de marques i cocteleries, creador de la ginebra Ginatge, la primera ginebra de paisatge i autor del llibre “El manual del gintonic perfecto” d’editorial Planeta que a dia d’avui és líder de ventes amb 7 edicions.

En ple creixement dels càtering gastronòmics i després de detectar un buit de mercat en el nostre sector, Jordi Millan decideix crear un càtering exclusiu de cocteleria amb la voluntat de poder oferir la mateixa qualitat, professionalitat i servei que a les cocteleries, i la vegada innovar per tal de diferenciar-se i crear noves experiències fora d’aquestes.

A dia d’avui, Gintònic.cat és leader en el camp d’esdeveniments de Barra lliure en el nostre país, amb la capacitat de dissenyar totes les demandes dels clients, creant escenaris únics, elegants i autèntics.