Moscow Mule, un còctel a l’alça

El Moscow Mule és un dels còctels clàssics americans que des de fa un temps està guanyant molta popularitat a Espanya. Refrescant, energètic, sensual i lleugerament picant, dóna un toc xic a qualsevol esdeveniment, ja sigui un casament, un sopar d’empresa o una festa privada.

 

Un invent americà

Malgrat el nom, el Moscow Mule va néixer a Los Angeles d’una manera fortuïta.

La idea va sorgir en la dècada del 1940, mentre John G. Martin, important distribuïdor de licors, i Jack Morgan, propietari de Cock’n Bull Ginger Beer ( http://cocknbull.us/), prenien una copa. Durant la conversa, Martin va deixar clara la seva intenció de comercialitzar al país la marca de vodka rus Smirnoff, que aleshores era poc coneguda, i Morgan va expressar el seu desig de donar a conèixer la seva cervesa de gingebre. Així que van decidir unir forces i crear un còctel a base de vodka, cervesa de gingebre i llima. El van batejar com Moscow Mule per l’herència russa del vodka i per la força que se sent en el primer glop, que a ells els hi va recordar a la coça d’una mula.

Per a molts usuaris, més enllà del sabor, un dels seus atractius i punts diferencials és que se serveix en una tassa de coure que ajuda a conservar la temperatura adequada. El cert és que és un còctel simple i efectiu que demostra que, amb pocs ingredients, es pot aconseguir un gust deliciós i, de pas, marcar tendència.

 

Un còctel amb gran popularitat

Gràcies a còctels com el Moscow Mule, el vodka està trobant el lloc que es mereix en els càterings exclusius de cocteleria, situant-se al mateix nivell que els populars gintònics i mojitos. Una realitat que no podíem obviar per tal de seguir oferint un servei de barra lliure únic. I és que la nostra exclusiva i variada col·lecció de còctels és un dels factors, juntament amb el nostre ampli repertori de barres amb opció de personalització i el nostre equip de cambrers professionals qualificats, que converteix a Gintònic.cat en una empresa de referència en càtering de cocteleria a tot el país.

Partint d’aquesta premissa, el 2016, observant la popularitat ascendent del Moscow Mule a Espanya, vam decidir incorporar-lo a la nostra carta. Nosaltres el fem amb vodka, llima i ginger beer, i hem de reconèixer que en poc temps s’ha convertit en una de les begudes protagonistes en casaments, tallers per empreses i inclús tallers team building de cocteleria ( https://www.gintonic.cat/taller-team-building-de-cocteleria-lultima-tendencia-en-empreses/). A més, pels més innovadors i atrevits, hem creat la nostra pròpia versió: Mexican Moscow Mule.

 

Mexican Moscow Mule, la nostra versió

Sempre és excitant poder explorar un còctel clàssic i afegir-li una nota especial que sorprengui els clients. I més si es tracta d’un amb tanta història i personalitat com el Moscow Mule.

Per això, si us agraden els gustos intensos, us convidem a provar el nostre Mexican Moscow Mule, on substituïm el vodka per tequila i afegim un xarop natural de Chili que remarca el picant.

Penseu que el secret de qualsevol combinat està a barrejar els ingredients amb equilibri. Si a més, es prepara amb professionalitat i cura, el resultat és espectacular. Per aquest motiu, a Gintònic.cat formen els nostres bàrmans per impregnar-los del nostre know-how adquirit durant més de deu anys organitzant esdeveniments de barra lliure tant de grans dimensions com de petit format.

Us animeu a tastar-lo?