Gintònic.cat estrena nova web

 

A Gintonic.cat estem de celebració. I no només perquè complim deu anys, sinó també perquè estrenem pàgina web. Una web fresca, actual, senzilla, de fàcil navegació i adaptada a tots els dispositius mòbils. Aquest darrer punt és molt rellevant, tenint en compte que el 90,1% dels usuaris accedeix a Internet des del mòbil i el 47,7% mitjançant la tauleta tàctil, segons la 21a edició de l’enquesta anual Navegantes en la red (link: https://www.aimc.es/otros-estudios-trabajos/navegantes-la-red/infografia-resumen-21o-navegantes-la-red/) de l’Associació per la Investigació de Mitjans de Comunicació (AIMC).

 

Cerca ràpida i àgil

Ja ho va afirmar Steve Jobs, “el disseny no és només el que es veu o el que se sent, el disseny és com funciona”. I nosaltres teníem clar que volíem projectar una web molt més visual on ensenyar tot el que oferim en un cop d’ull. A més, està disponible en tres idiomes (castellà, català i anglès) per atendre totes les demandes i arribar als amants de la cocteleria de qualsevol lloc del món.

Ara, d’una manera àgil i ràpida, podeu descobrir:

  • Qui som: fundador, història, objectius i punts diferencials.
  • Els nostres serveis de càtering de cocteleria d’alta qualitat per casaments i esdeveniments, així com els nostres tallers per empresa i particulars.
  • La nostra extensa selecció de barres amb opció de personalització.
  • Els nostres bàrmans com l’element humà fonamental per un esdeveniment perfecte.
  • Els principals projectes que hem portat a terme aquests anys, a part del càtering de cocteleria: tres cocteleries (Glaç Manresa, Glaç Berga i La Granja), la ginebra Ginatge, el llibre Manual del Gin-Tonic perfecto i la gamma prèmium de còctels “1933 Signature Cocktails by Jordi Millan”, preparats en sistema Bag in box per donar a tothom la possibilitat de fer-se un bon mojito a casa.
  • El nostre servei d’assessorament personalitzat per aquells que desitgeu potenciar la cocteleria al vostre establiment o iniciar un negoci en aquest àmbit, i necessiteu ajuda per dissenyar la carta de begudes, formar a cambrers professionals, controlar les despeses o trobar marques i proveïdors de confiança.

 

 

Les últimes novetats al blog

I per a tots els que busqueu estar al dia i ben informats, una gran novetat: hem creat un blog. Un espai on compartirem setmanalment totes les novetats i activitats que vagi desenvolupant Gintonic.cat, des de barra lliure de casaments fins a tallers per elaborar gintònics/mojitos i tallers de team building per empreses. A més, analitzarem les darreres tendències del sector, com per exemple l’aposta per la sostenibilitat o còctels de moda com el Moscow Mule.

 

Deu anys sent referent en càtering de cocteleria

Gintonic.cat ofereix càtering exclusiu de cocteleria en qualsevol espai. Després de més de 1.000 esdeveniments de barra lliure, ens hem convertit en una empresa referent per qualsevol particular o companyia que anheli viure experiències singulars i diferents. L’alta categoria i diversitat dels còctels, juntament amb les nostres elegants barres, i el know-how dels nostres cambrers professionals, converteixen el nostre servei de barra lliure en únic.

La idea de crear Gintonic.cat neix de Jordi Millan, que va estudiar Enginyeria Agrònoma, però la seva passió per la cocteleria el va portar a formar-se amb el reconegut bàrman Josep Mª Gotarda. En 2009, Pere Castells, de la Fundació Alícia, li va demanar si podia preparar còctels pel casament de la seva filla i a partir d’aquí va començar a donar voltes i es va plantejar la possibilitat d’oferir càtering de cocteleria en qualsevol lloc i empresa.

Deu anys després, Gintonic.cat fa un pas més. Renovem la nostra web per establir una comunicació molt més directa amb tots vosaltres i poder respondre àgilment a les vostres demandes. Esperem que la gaudiu!