Gintonic.cat dissenya barres a mida pel client

Esteu preparant algun esdeveniment o festa privada? Voleu que el vostre casament sigui únic? La vostra empresa fa anys? A Gintonic.cat tenim la solució per sorprendre els vostres clients, convidats o treballadors: càterings de cocteleria prèmium que combinen còctels variats i de gran qualitat, bàrmans experimentats i professionals, i una àmplia selecció de barres que es poden adaptar o fer a mida.

 

Assessorament de principi a fi

En el nostre servei de barra lliure cuidem fins a l’últim detall. Escoltem les necessitats de cada usuari i proposem idees per crear esdeveniments inoblidables. Des de l’elecció dels bàrmans, tots ells formats en els nostres centres, fins a l’elaboració de còctels en funció del color corporatiu de l’empresa o el muntatge de barres temàtiques per casaments, aniversaris, festes de graduació, etc. Més enllà de satisfer les demandes dels nostres clients, busquem sempre el factor sorpresa amb solucions integrals i creatives que superin les seves expectatives. De fet, Gintònic.cat és considerada l’empresa líder en serveis de barra lliure a tot el país per, entre altres coses, la innovació, la personalització, l’experiència, la relació qualitat / preu, la qualificació dels  cambrers professionals i el disseny de les barres.

 

Marqueu la diferència en el vostre esdeveniment

L’èxit d’un esdeveniment depèn, en gran manera, del càtering de cocteleria i la barra lliure. El primer que us heu de preguntar és que quin tipus de servei busqueu: només un ampli catàleg de begudes? O voleu viure una nova experiència? Si escolliu la segona opció, heu de prestar molta atenció al muntatge de la barra i la posada en escena. Per nosaltres és un factor clau que tractem amb especial cura.

 

Barres per a tots els estils

Per poder oferir un càtering de cocteleria exclusiu, ens hem especialitzat en el disseny de barres.

Actualment tenim al nostre catàleg més de deu models de barres per a tots els estils. Elegants, modernes, d’estil vintage, amb onades que queda ideal a la platja a prop del mar, rústiques amb fusta i rajola per entorns rurals, sofisticades amb animal print… A partir d’aquí, el client pot escollir la que més s’adeqüi al seu esdeveniment i nosaltres l’ajustem per aconseguir una posada en escena amb gran impacte visual. A més, oferim la possibilitat de fer una barra personalitzada i exclusiva només per a vosaltres.

 

Chester, una barra clàssica d’estil anglès

Com a mostra de barra a mida, volem compartir la nostra última creació: Chester, una barra clàssica d’estil anglès. Un encàrrec que ens va fer un matrimoni que volia celebrar les seves noces d’or d’una manera especial. Després d’escoltar els seus desitjos i necessitats, vam dissenyar aquest model elegant i senyorial, que convida a gaudir d’un gintònic amb calma, a deixar-se aconsellar pels bàrmans per provar un còctel nou o a experimentar el plaer de combinar un puro i un whisky a soles o en companyia.

La nostra idea era aconseguir que els convidats a la festa tinguessin la sensació d’estar a algun pub centenari a Chester, coneguda com l’única ciutat anglesa que conserva el seu recinte emmurallat.

Els col·leccionistes, els fans de les antiguitats i els amants de la decoració també hauran notat la semblança amb el sofà chester, un clàssic del disseny amb botons repartits de forma geomètrica per un entapissat embuatat. Un moble molt present en els clubs londinencs del segle XIX que no ha passat de moda i que en forma de barra dóna molt joc.

Si vosaltres també voleu una barra ad hoc per un casament, un taller per empresa, una festa… qualsevol esdeveniment, demaneu-nos consell. Per nosaltres, sempre és un repte fascinant!