Gintònic.cat amplia l’equip de bàrmans

Com cada any, durant el mes de gener, a Gintònic.cat valorem com ha anat la temporada que acabem de tancar i analitzem tot el que volem millorar per continuar oferint un càtering exclusiu de cocteleria i consolidar-nos encara més com a empresa referent en l’organització d’esdeveniments de barra lliure.

2019 ha sigut un any de celebracions (el nostre 10 aniversari) (https://www.gintonic.cat/festa-dels-10-anys/) i d’importants novetats com l’estrena d’una nova pàgina web. Les previsions pel 2020 són molt bones, i per seguir creixent, necessitem ampliar la nostra plantilla de cambrers professionals.

 

El bàrman, clau en un càtering de cocteleria prèmium

L’alta qualitat i varietat dels còctels, l’elegància i la personalització de les nostres barres, així com la professionalitat dels nostres cambrers fan que el nostre servei de cocktail càtering sigui únic.

I en aquesta combinació, sense dubte el bàrman és una peça clau. És la persona que està en contacte directe amb el client i, per tant, un element fonamental perquè qualsevol esdeveniment, ja sigui una festa, un taller per empreses o un casament, sigui un èxit.

Un bon cambrer ha d’estar qualificat, estar sempre atent a les necessitats dels clients, respondre amb un somriure i ser un expert preparant tota mena de begudes, des dels populars gintònics i mojitos fins a còctels sense alcohol o altres que ara són tendència com el Moscow Mule (https://www.gintonic.cat/moscow-mule-un-coctel-a-lalca/). Per això, a Gintònic.cat fem una selecció acurada i oferim una formació completa.

 

Obert el període de selecció de personal

Vols formar part de l’equip de bàrmans de Gintònic.cat? Envia el teu currículum al correu electrònic info@gintonic.cat. La data límit és el 15 de febrer!

Entre totes les candidatures, seleccionarem els perfils que més s’adaptin a la nostra filosofia. Per nosaltres, el més important són les ganes de treballar i de participar en aquest il·lusionant projecte. Així que no cal experiència prèvia, us formarem als nostres centres, per impregnar-vos del nostre know-how adquirit, fruit de l’experiència de deu anys en el sector de les barres lliures.

 

Formació i reciclatge

Com la nova temporada comença el mes d’abril, fem la selecció de personal aquest mateix mes. Un cop us comuniquem quins són els escollits, començarà un període de formació de dos mesos (febrer i març). Durant aquest temps, experts en cocteleria us ensenyaran, entre altres moltes coses, a servir un bon còctel, com ha de ser el tracte amb el client (proper però amb mesura), temes logístics i de funcionament.

Un dels valors de Gintònic.cat, àmpliament reconegut per persones i empreses, és comptar amb el millor equip de bàrmans. Un aspecte que ens diferencia i que ens agrada potenciar. Per aquest motiu, no ens limitem a instruir a les noves incorporacions, sinó que organitzem cursos de reciclatge a tots els que ja formen part de la plantilla perquè adquireixin noves tècniques i aprenguin a fer els nous còctels que estrenarem a la nova temporada.

 

Què significa treballar a Gintònic.cat?

Si us agrada el món de l’alta cocteleria, no ho penseu més i envieu la vostra candidatura. Nosaltres us oferim treballar en l’empresa de referència en càtering de cocteleria, amb una experiència de més de 1.000 esdeveniments de barra lliure de grans dimensions i de petit format.

Com a nous fitxatges no només tindreu l’oportunitat d’aprendre dels millors barmans, sinó que podreu participar activament en les millors barres lliures de casaments i esdeveniments de tota classe, des de tallers team building fins a festes temàtiques d’empresa. I és que el nostre treball va més enllà de les demandes dels nostres clients, ens agrada oferir serveis de qualitat i solucions creatives que superin les seves expectatives.

Us apunteu? Benvinguts a la gran família de Gintònic.cat!