Festa dels 10 anys i tancament de temporada de Gintònic.cat

El passat dissabte 30 de novembre, Gintònic.cat va organitzar la festa de final de temporada. Una vetllada molt especial amb la que tanquem un 2019 ple d’importants novetats i millores, com l’estrena d’una nova pàgina web (link: https://www.gintonic.cat/gintonic-cat-estrena-nova-web/) fresca, actual, senzilla, de fàcil navegació i adaptada a tots els dispositius mòbils.

Des de fa deu anys som referents en càtering d’alta cocteleria a tot el país. Amb una experiència de més de 1.000 esdeveniments de barra lliure de grans dimensions i de petit format, som l’opció adient per empreses i particulars que busquen un impecable servei de barra lliure, la millor relació qualitat / preu i marcar la diferència. I tot això no seria possible sense l’esforç, la dedicació i la passió de tot l’equip de Gintònic.cat, especialment dels nostres bàrmans.

 

El bàrman, una peça fonamental per un esdeveniment perfecte

Per aconseguir que un casament, una festa, un taller per empreses o de team building sigui únic, sempre posem molta cura en tres factors: la qualitat i la varietat dels còctels i begudes, el disseny de la barra i els bàrmans.

Els cambrers són les persones encarregades del servei i, per tant, un element humà fonamental en l’èxit de qualsevol esdeveniment. Per aquesta raó, a Gintònic.cat els formen en els nostres centres per impregnar-los del nostre know how adquirit durant anys en el sector de les barres lliures. Qualificats i atents a les necessitats de cada client, són uns experts preparant tota mena de còctels, inclús sense alcohol.

 

Missió Gintònic

Per la professionalitat i la capacitat de tirar endavant el servei sempre amb un somriure a la cara, vam voler rendir un homenatge a tots i cadascun dels nostres bàrmans durant la festa mitjançant una divertida gimcana.

El mateix dia 30 de novembre, més de 40 membres de l’equip, entre cambrers professionals i treballadors d’oficines, van participar en Missió Gintònic, la gimcana organitzada per la comitiva de festes de Gintònic.cat.

El repte consistia a superar, per parelles, incidents similars als que els bàrmans han de resoldre durant el servei i tot sense cotxe: anar a buscar gel, trobar llimones, convèncer a la cocteleria Glaç, propietat del nostre director Jordi Millan, perquè regalés dues ampolles de Ginebre, etc.

En aquesta activitat es va voler reproduir la gestió que es fa des de Gintònic.cat per preparar un esdeveniment, tant en l’àmbit logístic com operatiu. Per això, el dia anterior, es va enviar un WhatsApp a cada participant amb el nom d’un còctel. A partir d’aquí, havien de trobar l’altre membre de l’equip que hagués rebut per telèfon el mateix còctel, afrontar junts les diferents proves i aconseguir elaborar un gintònic, el còctel de referència de Gintònic.cat.

Missió Gintònic va entusiasmar a tot l’equip. A més de passar una estona divertidíssima junts, va ser una activitat que va servir per potenciar el treball en equip, millorar la confiança entre els companys i despertar l’enginy. A més, es va posar en evidència la importància que té el bàrman quan parlem de càtering d’alta cocteleria.

A per deu anys més

Acaba 2019 amb la sensació d’haver complert els objectius i amb nous reptes previstos per l’any vinent. Un nou any en el qual seguirem treballant per continuar sent el màxim referent en serveis de barra lliure i amb la voluntat de sempre: oferir la mateixa qualitat, professionalitat i servei que a les cocteleries, i a la vegada innovar per diferenciar-nos i crear noves experiències fora d’aquestes.

Bon 2020 i llarga vida a l’alta cocteleria!