Centenars de nuvis confien en Gintonic.ca

Aquest novembre tanquem la temporada de casaments 2019 amb la satisfacció de saber que hem acompanyat i hem assessorat centenars de parelles. Des d’aquí només podem donar les gràcies a tots els nuvis que han confiat el càtering de cocteleria a Gintonic.cat i han volgut compartir amb nosaltres un dels dies més especials de la seva vida. 

 

El càtering de cocteleria, clau en un casament 

Hi ha milers de maneres diferents de celebrar un casament. Per això, quan una parella organitza la seva boda ha de prendre moltes decisions (tipus de cerimònia, roba, restaurant, música, flors, decoració, invitacions…), però sense dubte una elecció fonamental és la dels còctels. No oblidem que el banquet és el moment on els nuvis conversen amb tots els convidats i, si és amb un bon mojito o gintònic a la mà, molt millor. I en aquest camp nosaltres som especialistes. Amb una experiència de més de 1.000 esdeveniments de barra lliure, creem cocktails bars únics i elegants que s’adapten a les exigències de cada client.

 

Còctels prèmium, barres personalitzades i bàrmans professionals

A l’hora d’escollir un càtering de cocteleria per una boda, recomanem a les parelles valorar la qualitat i la varietat de les begudes, el disseny de la barra i el savoir faire dels bàrmans. 

Sempre cercant la innovació, a Gintonic.cat posem especial cura en aquests tres aspectes, per tal que els convidats visquin una vivència sorprenent. Per això, el nostre servei no es limita a elaborar mojitos prèmium, sinó que podem aconsellar en la tria de begudes o preparar gintònics ad hoc. A més, tenim un ampli repertori de barres que adaptem i personalitzem segons el tipus de casament, així com un equip de cambrers professionals qualificats, formats en els nostres centres, que atenen sempre amb un somriure i amb un bon còctel a la mà.

 

Col·laboració amb grans xefs i restaurants

Després de deu anys d’experiència, Gintònic.cat és actualment l’empresa de referència en l’organització de barra lliure de casaments per xefs com Martín Berasategui i Nandu Jubany, i de restaurants com Les Magnòlies a Arbúcies (Girona), guanyador de The Best Restaurant Dessert 2011. 

És el reconeixement d’aquests grans professionals, així com els comentaris positius dels nostres clients (enllaç a comentaris), el que ens fa seguir treballant per assolir l’excel·lència. A continuació compartim algunes de les opinions que han deixat algunes parelles en la web bodas.net que s’han casat aquesta temporada i que ens fan molta il·lusió. Visca l’amor!

 

  • Tonino Santoyo · Es va casar el 06/07/2019 

Puntuació 5.0 

Un gran encert

Un dels grans encerts en el nostre casament va ser contractar a Gintonic Events. Es van adaptar a tots els imprevistos que van sorgir, la professionalitat va ser màxima i els còctels prèmium i molt ben elaborats, els nostres convidats ens ho van agrair molt! Sense dubte, els tornaria a contractar, són una garantia d’èxit. 

 

  • Carol Stok · Es va casar el 13/07/2019 

Puntuació: 5.0 

Professionalitat

 

Podríem descriure aquest servei amb moltes altres paraules. Varietat, qualitat, professionalitat, etc. En tot moment van tenir present tot allò que volíem i van saber buscar la millor opció per nosaltres. Ens van fer propostes molt innovadores i molt boniques, sempre adaptant-se a les opcions que més encaixaven pel nostre dia. Un servei molt atent i proper a la gent (fet important que sempre vols pels teus)!! Gràcies per la vostra dedicació!!!

 

  • Yesica Carreño Arroyo · Es va casar el 07/09/2019 

Puntuació: 5.0 

Servei excepcional

Vam contractar quatre hores de barra lliure pel nostre casament i va ser un encert! El personal va ser súper amable en tot moment, sempre amb un somriure i molt professional fins al final. Es nota que sabien el que feien. Sense dubte, li donaven un plus de qualitat! Còctels espectaculars, tot primeres marques! Recomanable 100% per qualsevol esdeveniment.